Om oss

Nord-Norges største arena for samhandling, vekst og verdiskaping

SIVA Innovasjonssenter Tromsø

  • Antall bedrifter: ca 50
  • Antall ansatte: ca 800
  • Kontaktperson: Therese Lein [email protected]

SIVA Innovasjonssenter Tromsø er en attraktiv, regional arena for bærekraftig utvikling og vekst, og inneholder per i dag ca 50 virksomheter fordelt på et areal på 25 000 kvadratmeter.

SIVA er et statsforetak eid av Nærings- og fiskeridepartementet og er en del av det offentlige virkemiddelapparatet for innovasjon. Foretaket har eierskap i over hundre små og store innovasjonsselskap over hele landet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev HER

I Tromsø er det Norinnova som står for drift og utvikling av innovasjonssenteret.

Våre personvernerklæringer finner du her

Bli med oss

Ønsker du å bli en del av innovasjonssenteret, kan vi tilby leie av lokaler i alle størrelser – fra ”hot-desk” til kontorlandskap.

 

Innovativt miljø for småbedrifter

Kan du tenke deg en enkel kontorplass eller “hot desk” i et miljø sammen med andre oppstartbedrifter? Ring +47 97 54 92 42 eller send en e-post til [email protected]

_DSC3249

Vi planlegger byggetrinn 4

Er du i markedet for større lokaler, jobber vi nå med å knytte kontakt med leietakere for innovasjonssenterets nye bygg (se prospekt under). Kontakt Siva ved John Allan Bakke på telefon 95 26 30 43 eller [email protected]

FPT4 del 1 lysgård   FPT4 pauseareal del 2 plan 4 mot ø - Copy

 

Prospektet til byggetrinn 4 kan du se her:

 

 

 

Inkubasjonsprogram

Inkubator Tromsø er en tjeneste fra Norinnova og del av den nasjonale satsingen på inkubasjon gjennom SIVA. Programmet gis som tilbud til gründere i planleggings- og etableringsfasen og vi kan hjelpe gründere med kompetanse, nettverk, kontorplass og kapital.

Så langt har vi vært med på å etablere over 80 bedrifter, og vi er stadig på jakt etter den neste gode ideen. 20 års erfaring innen arbeid med kommersalisering, innovasjon og forretningsutvikling, samt 16 medarbeidere star klare for å hjelpe deg og ideen din opp og fram.

Les mer om Norinnova på deres hjemmeside.

shutterstock_196378274

Bruk oss

Leie av møterom for kurs- og konferanse, bevertning og inkubasjonsprogram er en del av innovasjonssenterets tjenestetilbud. Vi har også en resepsjon som LINKEN betjener i vanlig arbeidstid.
Kontakt: Tlf: 994 00 500 E-post: [email protected]

Kantina drives av Mersmak Tromsø, og tilbyr catering og leveranser til møter, kurs og konferanser. Se mer informasjon lenger ned på siden.
Kontakt: Tlf: 481 57 052 E-post: [email protected]

Kurs og konferanselokaler

LINKEN har 12 lyse og fleksible møterom som passer utmerket fra 2 til 150 deltakere og et auditorium med plass for 130. LINKEN er stedet for alle typer arrangementer – enten det er konferanser, seminarer, styremøter, arbeidsmøter, videokonferanser eller messer.

Her får du også alt du trenger av teknisk utstyr for å bli sett og hørt på en god måte. Møtefasilitetene er plassert sentralt i innovasjonssenteret og er omgitt av over 1000 kvadratmeter innbydende og luftige pausearealer. Vi ordner selvsagt med mat og drikke dersom dette er ønskelig.

Se mer her.

linken finito

 

Smakfull kantine og lunsj-restaurant

Innovasjonssenterets kantine er i praksis et komplett spisested med mange flinke ansatte. I tillegg til å fungere som kantine for senterets leietakere, tilbys catering og leveranser til møter, kurs og konferanser. Kantina drives av Mersmak Tromsø

Kantine

                 Åpningstider: 08.00 – 15:00

For bestilling av lunsj eller leie av lokalet,

ta kontakt med daglig leder Stefan Plapp:

Telefon: 48 15 70 52

E-post: [email protected]

Følg oss

Det skjer mye spennende her i innovasjonssenteret både av sosial og faglig karakter. Ønsker du å holde deg oppdatert, kan du motta vårt nyhetsbrev ved å klikke her!

Følg oss gjerne også på Facebook.