SOLFESTEN 2019

LINKEN Møtesenter arrangerer solfest for alle leietakere hos Innovasjonssenter Tromsø

Fredag 8.februar kl 16:00

 

Program:

Kl 16:00 PPØ  – Pølser, Prosecco og Øl (og alkoholfritt så klart) serveres i resepsjonsområdet

Kl 16:30 Telenor trekker ut en mobil blant alle som er tilstede nå

Kl 17:00 Underholdning med GuttaBoys

Kr 350,-

Meld deg på HER

 

Gutta Boys leverer et forrykende show hvor de går gjennom moderne musikkhistorie på tre kvarter, med mye spøk og glimt i øyet!

Knut Erik Sundquist (er ansatt som Landsdelsmusiker i Troms fylkeskommune – Kultur i Troms, og er en av de ledende kontrabassister i verden i dag.

Han studerte i Wien før han ble ansatt ved Bergens filharmoniske orkester. I 1993 flyttet han tilbake til Nord-Norge og Harstad hvor han i dag bor.

Han har vært festspillprofil ved Festspillene i Nord-Norge, og reiser verden rundt på klassiske festivaler som gjest i flere kammerorkestre. Han er tidligere mottaker av Nordlysprisen, og underviser ved universitetet i Tromsø.

Med seg har han vikar for Atle Sponberg, Ingerine Dahl.

Ingerine er født 1980 i Stavanger, og begynte å spille fiolin da hun var 3 år og fra 12-års alderen fikk hun undervisning hos Prof. Frantisek Veselka ved Universitetet i Stavanger. Hun har siden 1998 jobbet i profesjonelle orkestre blant andre: Stavanger Symfoniorkester, Bergen Filharmoniske Orkester, Den Norske Operas Orkester, Kristiansand Symfoniorkester, Det Norske Barokkorkester, Odense Ensemblet, Det Kongl. Kapell i København, Danmark Radios orkestre og Lausanne Sinfonietta.

 

Kantina og Mersmak disker opp med legendarisk god mat, drikke serveres til maten , og det blir kaffe, avec og dessert etterpå.

Zakalin spiller opp til dans og god stemning utover kvelden og de sene nattetimer.

Kr 350,-

Meld deg på HER

 

Arrangør: