LEDERFORUM

Bli en del av lederforumet

Som deltaker i Lederforumet vil du få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din lederrolle. Du blir en del av et tverrfaglig nettverk der utgangspunktet for møtene er erfaringsutveksling og relasjonsbygging.

 

Med lederforumet ønsker vi å skape en sterk arena for lederutvikling med hovedvekt på faglig utbytte og nettverksbygging. Medlemmene skal kunne diskutere aktuelle ledelsestema og -problemstillinger med likesinnede, samt bidra til engasjement i regionens nærings- og lederutvikling.

 

Hvem passer forumet for?

  • Forumet passer for linje-, mellom- og toppledere i Tromsøregionen som har et ønske om faglig påfyll, utvikle sin lederrolle og knytte kontakter
  • Relevant for ledere på tvers av bransjer og uavhengig av organisasjonens størrelse.

Lederforumet består av fire årlige samlinger, inkludert minst én sosial sammenkomst. På samlingene får du foredrag holdt av noe av det beste Nord-Norge har å by på.

I tillegg vil vi gi innblikk i ulike perspektiver på ledelse igjennom presentasjoner fra lokale bedrifter i Tromsøregionen. Bedriftene vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Meld deg på HER

 

Program for 2019

11. mars  //  Næringslivets Hus, 2.etg  //  Kl 13.00-20.00

Betydningen av «Passion»

Personlig lederskap; Betydningen av «passion» v/Sindre Helmersen, Helmersen Delikatesser

Sosial aktivitet og middag fram til ca kl 20. Vi blir bedre kjent med god mat og drikke i nye Helmersen Delikatesser i Storgata

 

28.mai  //  HT  //  Hele dagen

Prestasjonskonferansen Nord

I år har vi vært så heldige å få til et samarbeid med Olympiatoppen Nord. Dette innebærer at du som deltaker i Lederforum får bli med på Prestasjonskonferansen på Hålogaland Teater. Vi vil komme med nærmere informasjon, men du kan også holde deg oppdatert her: https://www.facebook.com/prestasjonskonferansenNord/

 

3.september  //  Linken  //  Kl 11.30-15.30

Krisehåndtering
Når uhellet er ute – hvordan sikre en god plan for krisehåndering? Hva er viktig før, under og etter belastende hendelser i bedriften? Under samlingen jobber du med egen bedrift og alle får med seg rammeverk for krisehåndering.

Mer informasjon om temaet og foredragsholder kommer.

 

15. november //  Sted og tidspunkt annonseres senere

Kampen om de kloke hoder og flinke hender
Hvordan kan din bedrift tiltrekke seg de beste kandidatene og få mest ut av de du allerede har?

Påmelding og pris

Kr 5000 + mva for medlemmer i Næringsforeningen og leietakere hos Innovasjonssenter Tromsø
Kr 7000 + mva for de resterende

Meld deg på HER

 

Pris og påmeldingen gjelder for alle fire samlingene. Påmeldingen er bindende.

 

Arrangører: